august 18, 2008

Veaceslav Gojan a devenit posesorul(minimum) a medaliei de bronz!



Nu sunt prea versată în domeniul sportului de performanţă, însă un aşa eveniment ca Olimpiada m-a ţintuit şi pe mine în faţa micului ecran în aşteptarea unei "minuni", mai ales că în în competiţie a intrat şi sportivul nostru, marea noastră speranţă la Beijing-boxerul Veaceslav Gojan care a luptat cu toată fiinţa sa pentru a apăra culorile tricolorului şi imaginea Moldovei. Şi a meritat ! Acum cîteva minute în urmă Gojan a realizat un succes impresionant în faţă adversarului din India în sferturile de finală.

O mai mare bucurie pentru acest început de săptămînă nici c-ar putea fi. Victoria îi garantează lui Gojan cel puţin medalia de bronz, însă avem motiv să sperăm şi la argint, chiar şi la aur. Aşa că, un mare MULŢUMESC pentru Gojan şi mult succes în viitorul meci ! BRAVO !!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

N-am vazut inca la televizor(nici in internet) aceasta stire, insa e foarte imbucuratoare. Chiar si o singura medalie pentru lotul nostru e destul si inseamna ca n-au mers sportivii nostri la Beijing in zadar. Sunt mindra de el!

Anonim spunea...

bravo veaceslav, ne mindrim cum tine si te asteptam acasa!