mai 25, 2008

Eurovission-ul 2008 şi-a desemnat cîştigătorul -Dima Bilan !



Ca să fiu sinceră, ediţia de anul acesta a Eurovissionul-ui mi s-a părut mai puţin impresionantă în comparaţie cu anii precedenţi. Am urmărit spectacolul din finală fără mare entuziasm ( fapt cauzat probabil de necalificarea Moldovei:( ). Însă asta nu înseamnă că n-am avut favoriţi. Chiar cîţiva. Printre care evident se număra şi favoritul NR.1 al întrgului concurs, rusul Dima Bilan, care n-a înşelat aşteptările fanilor săi, avînd o evoluţie spetaculoasă şi un show pe măsură. Aceste calităţi nu numai au trezit admiraţia fanilor săi, dar l-a ajutat să realizeze o performanţă demult rîvnită- să aducă Eurovission-ul în Moskova.

Chiar dacă a evoluat printre ultimii participanţi, Bilan a cîntat şi a încîntat o Europă întreagă cucerind publicul prin ţinuta sa scenică, dar şi prin calitatea interpretării piesei "Believe", piesă care se face tot mai insistent auzită în cadrul majorităţii posturilor tv şi radio europene.

Faptul că ediţia de anul viitor al acestui concurs ca avea loc în capitala Rusiei va constitui probabil un avantaj pentru Moldova, însă ar trebui să ne mobilizeze şi mai mult pentru a ne putea prezenta cu o piesă bună. Ne revanşăm noi ..:)!

Niciun comentariu: